Stichting Opleiding Manuele Therapie is de opleiding die Andries zelf ook heeft gevolgd. Na het afronden van zijn Master in de Manuele Therapie is Andries gevraagd om les te komen geven op de opleiding.

De keuze om de SOMT te gaan doen was voor Andries niet moeilijk. De opleiding is de grootste van Nederland en staat bekend om zijn goede wetenschappelijke onderbouwing naast, uiteraard, het enorme aanbod van vaardigheden. De S.O.M.T. biedt naast de opleiding manuele therapie ook de master in de sportfysiotherapie aan en biedt allerlei nascholingscursussen aan.

Naast het gebouw van de S.O.M.T. staat Mediaferia, dit is een diagnostisch centrum waar men een volledige diagnose binnen een dag kan laten uitvoeren. Naast de ‘snelle’diagnostische straat bezitten ze tevens een van de weinige open MRI’s in Nederland. (ideaal als u niet van kleine ruimtes houdt). Naast de reguliere diagnostiek die hier wordt uitgevoerd wordt deze schitterende lokatie ook gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Dus mocht u een binnen één dag beeldvormend onderzoek willen laten uitvoeren en de specialist spreken kijkt u dan even op de site van Mediferia.

© 2010, Andries de Lange - Fysiotherapeut en Master in de Manuele Therapie te Leidschendam